Szerző: r1pp3r.j4ck | március 20, 2011

Lazarus of Beaverfieldmarketplace

Ahogy eddig sem, most sem szeretnék túlzottan belemélyedni a politikába, szóval inkább csak információkat közlök és nem bíztatok senkit. Nem tudom pontosan, hogy működik a médiatörvény, de jobb az elővigyázatosság: A történet szereplői kitalált alakok, a valósággal való bármilyen egyezés csupán a véletlen műve.

A Limesz nevű párt fraktálvezetője Hódmezővásárhelyi Lázár volt, aki 1975-ben támadt fel, miután 4 napig halott volt, de lehet, hogy ez kitaláció és csak a választási program része volt. 2008-ban a Hódmezővásárhelyi Halászklub Naggyűlésen elmesélte, hogy aki nem viszi semmire, az szegény marad és az nem jó, ők le vannak szarva, halászgassanak maguknak. Akinek viszont sok pénze van, az biztos kőkeményen megdolgozott érte és megérdemli az ingyenhalat meg az ajándék sportszekeret, amit 450 német telivér húz. Ezt nem tudni pontosan, de a Halászklubnak valószínűleg tetszett az ötlet, mert ők is szerettek volna ingyen szekeret a Limesztől, amiért nem kell megdolgozni, csak a szegény halászok pénzét lopkodni.

Miután a héten nyilvánosságra került ez a példabeszéd, a szegény halászok felháborodtak, és még Márk könyve is említ egy csoportosulást – mely jelenleg több, mint 3000 főt számlál -, akik Lázár ellen tiltakoznak. Szerintük nincs helye sem fraktálvezetőként, sem a Halászklub élén ebben az országban.

Azt is megtudtuk egyébként Lázártól, hogy elsőszülött fia nagyon jó parti lesz 20 éves korában, mert kurvagazdag lesz, ha a halat jó pénzért tudják eladni a tengerentúlra.

UPDATE: Kósa szerint manipulálták a felvételt, és ez csúnya dolog, szóval majd lehetőleg feljelentenek valakit. Kár, hogy március 15.-én éppen Fideszék cenzúrázták Petőfit. És kár, hogy ami kimaradt a versből, pont a sajtószabadságról és a kormány balfaszságáról szólt.


Hozzászólások

  1. […] A Fidesz (miután kirúgott 2 embert a Földrajzinév-bizottságból) elmondta, hogy lecsökkenti a bizottság tagjainak számát, mert “túl sokan vannak”. Úgy tűnik, nincs pénz fizetni azt a néhány embert, de átnevezni pár forgalmas közteret és repülőteret van bőven. Persze ebből könnyebb sikkasztani, mint a fizetésekből, és hát meg kell adni a lehetőséget a politikusoknak, hogy gyűjtögethessen egy kis pénzt a fia lagzijára. […]


Hozzászólás

Kategóriák