Szerző: farm | december 29, 2009

Beteg brit

Alig várom hogy végezzek a BME-n… Nem, nem azért mert utálom, hanem mert ki kell költözzek Londonba – beteg állat egy népség ez a brit:

Adott egy pasas, cca 7 éve börtönben, nemsoká szabadulna. A húszas évei végét taposó Craig Lynch barátunk mit csinál? Nemám ülne a seggén még 1-2 hétig/hónapig a cellájában, az tök sablonos és uncsi lenne. Nem. Fogja magát és lelép a sittről, majd nekiáll Facebookon rajongókat toborozni, érdeklődik a hétvégi partikról, cukkolja a zsarukat, stb. Ráadásul egészen ügyesen csinálja, több mint 3000 user lesi az üzenőfalát. Persze ha ezen üzenőfalon elszabadul a hangulat, tisztességes brit gentleman módjára jól lehordja az arra járókat.

Ezám a stílus kéremszépen.

Via origo.hu.

u.i: köszönet Haraggyermeke barátomnak az accountért:)

Reklámok

Responses

  1. Itt r1pp3r.j4ck vagyok, nem Wrathchild :P Amúgy kösz a posztot ;)

  2. Dehogy beteg állat. Egy zseni, neked meg a dolgok mögé kéne nézned. Most frankón megalapozta a jövőjét a csávó. Cikkeznek róla, bekerült a médiába, népszerű lett. Még egy kicsit növeli a népszerűségét, megvárja, míg végre elkapják, leüli a büntetést, majd mikor kijön x év múlva újra hír lesz belőle, ismert egyéniségként könnyen el tud helyezkedni, nem úgy mint egy hétköznapi betörő, aki ha kijön a sittről, elég kevés a lehetősége egy sikeres életre.

  3. Szerintem mire kijon a sittrol, el fogjak felejteni teljesen. Egyebkent elkaptak…

    • A Viszkis rablóból is mekkora hype lett… Elég csak az angol csávónak kiadnia egy könyvet, azt még a sitten is meg tudja írni, már keresett is egy sárga tálnyi lóvét.

  4. Mondjuk a sitten írt könyvektől én kicsit félek :D Bár kétségkívül jó kis hypeot termelt vele bő fél évszázada egy bajszos német bácsi :)

    • LOL. Na igen…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategória

%d blogger ezt kedveli: