Szerző: r1pp3r.j4ck | január 17, 2010

Véget ért a sztrájk

“Túl vagyunk minden idők leghosszabb BKV-sztrájkján és Budapest példát mutatott az összefogásból. Erre a közösségi érzésre mostantól számíthatunk és a BKV-pótló mozgalom visszatér, ha megint bajban lesz a város.” – szerepel a BKV-pótló Facebook-oldalán.

Véget ért a sztrájk, igaz, a BKV webmastere látszólag még nem tud róla. Vagy úgy döntött, ő márpedig nem fog vasárnap este dolgozni. 6 nap után sikerült megegyezniük a feleknek, gyakorlatilag a sztrájkolók nyertek. A BKV is biztos nyertek valamit, de mi mit nyertünk?

Mivel a BKV hivatalos honlapján még mindig az aktuális forgalmi helyzetről adnak tájékoztatást és nem írnak semmit arról, hogy vége a sztrájknak, de a nagyobb hírportálok már megírták.

Szóval tényleg kíváncsi vagyok, mit nyertünk. Talán kapunk hosszabbítást a bérletekre (úgy lenne a fair, ha többet kapnánk, mint 6 napot), talán kaptunk még egy kis reményt, hogy van az emberekben szolidaritás, és segítenek, ha baj van. Remélem, ez megmarad tovább is. A BKV-pótló egyébként csinált egy kérdőívet, hogy mi legyen a folytatás, töltsétek ki és írjátok meg ide is, mit gondoltok az ötletről, ha ez folytatódna!

Reklámok

Responses

  1. Ez a 6 napos hosszabbítás parasztvakítás.

  2. Ez aztán hosszú reunion volt…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategória

%d blogger ezt kedveli: