Szerző: r1pp3r.j4ck | február 1, 2009

Ne szólj semmit, nem szabad

Szélsőbaloldaliak, birkák, bűnözők és azok, akik nem szeretik a komolyabb hangvételű postjaimat, ne olvassanak tovább. Akiket viszont bosszant, hogy “cenzúráznak” minket, elhallgatják az igazságot, és aki mégis nyíltan beszél, eltüntetik (kezdek félni én is), azoknak kötelező a következő cikk.

Pénteken Miskolc rendőrkapitánya, Pásztor Albert kimondta, hogy az erőszakos bűncselekményekért, utcai rablásokért – Miskolcon legalábbis – a cigányok a felelősek az utóbbi két hónapban (úgy tippelem, máskor is). Amikor tegnap olvastam az indexen, hogy leváltották őt ezért a kijelentésért, kicsit kiborultam. Nem mondott ő semmi olyasmit, ami rossz lenne, az igazságot mondta el. Így van, nem őt kell érte büntetni. Változtatni kell az egészen, mert ez így nem mehet tovább. Nem dolgoznak, a kölykeik után kapott segélyekből élnek, a gyerekeket meg kidobják az utcára koldulni és/vagy (inkább és) lopni. Így aztán biztosítva van a következő generáció “oktatása” is.

Nem veszik észre az emberek, hogy mire nyugdíjaskorba kerülnek (ami egyre inkább kitolódik), rohadtul nem lesz senki, aki dolgozzon és adózzon, és nem lesz miből nyugdíjat kapnia. Kezdhetünk spórolni. Nincs egy hónapja, hogy lenéztem a Gárdát, most viszont már lassan ott tartok, hogy belátom, igazuk van. Szerencsére még mindig vannak normális emberek, akiknek sikerült meggyőzni Draskovicsot, hogy nem Pásztor az első számú közellenség.

Egyébként a borsodi cigányvajda és Miskolc MSZP-s polgármestere is kiállt Pásztor mellett. Lakatoson nem csodálkozom, ő mindig normális volt, viszont Káli Sándoron annál inkább. Nem gondoltam, hogy még a szocialisták is az igazság mellé állnak. Más kérdés, hogy tenni viszont nem igazán akarnak ellene szerintem. Remélem, tévedek.

Pásztor azt nyilatkozta, büszke lesz, ha ezáltal valami elindul. Én remélem, hogy Pásztor büszke lehet magára, és valami elindul. Mielőtt valaki félreértené, nem vagyok rasszista, nem fajgyűlölök, és azokkal a cigányokkal sincs bajom,  akik becsületesen dolgoznak és nem lopnak. Ha magyar, albán, francia, szerb vagy német lop, ugyanannyira utálom, és nem is mondtam soha, hogy magyarok között nincs bűnöző. Van nagyon sok, csak az arányok mások. Nem mindegy, hogy egy népből 10% vagy 90% bűnöző (mindkét szám hasraütésszerűen, és tudom, hogy hülyeséget írtam, nem kell figyelmeztetni).

Megkérek mindenkit, akit érdekel a téma, hogy terjessze a postot. A linket írjátok be fórumokra, írjátok ki MSN-re, Skypera, stb. személyes üzenetnek, küldjétek el a barátaitoknal e-mailben, stb. Sok módja van, hogy elterjedjen valami. A link pedig itt van, csak másold ki: https://csakmegverlek.wordpress.com/2009/02/01/ne-szolj-semmit-nem-szabad

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategória

%d blogger ezt kedveli: