Szerző: r1pp3r.j4ck | január 15, 2009

Obama intézkedik

Barack Obama már a beiktatása előtt megkezdi Martin Luther King álmának beteljesítését. Néger elnökhöz meleg püspök és nőnemű pap dukál.

Gene Robinson az első homoszexuális püspök Amerikában, és ő fog imádkozni Obama beiktatási ceremóniáján. Először is, honnan tudjuk, hogy homoszexuális, ha elvileg nem volt még semmilyen testi kapcsolata? Másodszor: ha ő lesz ott, akkor miért lesz ott Rick Warren “teleevangélista főpásztor” is, aki Kaliforniában a melegek jogai ellen tiltakozott? Érdekes dolog, mostmár tényleg nem tudom, Obama még a homofóbok egyenlőségéért is harcol, vagy csak akar egyet röhögni a két pap gyűlölködő pillantásain, esetleg annak drukkolva, hogy törjön ki egy kis verekedés is közöttük. A ceremónia egyébként 2 nappal Obama beiktatása előtt lesz, 18.-án.

21.-én pedig már egy nő, Sharon Watkins, a Krisztus Tanitványai Egyház elnöke fog misézni a washingtoni nemzeti katedrálisban. Érdekes lesz, kár, hogy nem árulják a neten a jegyeket.

Reklámok

Responses

  1. pufff…..hát ez érdekes :D …nem is tudtam, hogy ez az Obama ilyen vicces fickó :D …megyek én is alapítok egy egyházat :D

  2. Gabcsi lehetek az első tiszteletbeli atg aki beleép az egyházadba???:P Persze azt a pap bunyót megnéztem volna én is:D

  3. Nekünk már van egyházunk! :D

  4. okés, …gyűlnek a tagok :D


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategória

%d blogger ezt kedveli: