Szerző: r1pp3r.j4ck | január 13, 2009

Mindennek két oldala van

Hát igen, az optimista pohara félig tele van, a pesszimista pohara pedig félig üres (a mérnök pohara pedig kétszer olyan nagy, mint amennyire az indokolt lenne). Na de hogy egy darab weboldalon legyen két cikk ugyanarról a témáról teljesen másképpen? Ez azért már túlzás. A TV2 után most a szaRTL remekelt.

Ez itt az első cikk: Komolyan vették a szmogrendeletet, mely szerint “A budapestiek csaknem fele komolyan vette a szmogriadó riasztási fokozatát és nem használta páratlan rendszámú autóját.” Nem egész 3 órával később jelent meg a második cikk: Fittyet hánytak az autósok a szmogriadóra. Ez szerint pedig “Semmivel nem különbözött egy átlagos hétköznaptól a hétfői a BKV szóvivője szerint. Tapasztalataik szerint azok az autósok sem váltottak tömegközlekedésre, akiknek elvileg otthon kellett volna hagyniuk autóikat.”

Úgy képzeltem, hogy egy ilyen helyen szervezetten folyik a cikkek írása, és nem csak úgy mindenki ír, amit akar, aztán beküldi úgy, hogy már előtte beküldték ugyanazt. Egyébként egy másik, szintén az RTL Hírekről származó írásból azt is megtudhatjuk, hogy a KRESZ-t nem módosították, tehát nem büntethetik azokat, akik páratlan rendszámmal autóznak a fővárosban. Ehhez képest szerintem is nagyon sokan ottthon hagyták az autóikat (bár valószínűleg nem tudták, hogy nincs büntetés).

U.i.: (d.u. 2 óra) Elnézést, hogy megint egy ilyen gyenge posztot eredményezett az éjjel fél 2-es szerkesztés (illetve inkább gyűjtögetés), de hamarabb nem volt idő nekiállni, délutánig pedig már nem akartam várni, most pedig már azt hiszem, késő lenne kihozni valamit a témából. Ma már nem jövök fel, szóval most megírok és beidőzítek két posztot holnapra (az egyik egy kis meglepi az egy hét alkalmából).

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategória

%d blogger ezt kedveli: