Szerző: r1pp3r.j4ck | január 9, 2009

A Magyar Gárda fegyverkezik?

Lehet, hogy érdekesebb hírt is találtam volna, de az Ophélie – avagy Malina Hedvig 2 című post kommentjeinél Farm hívta fel a figyelmemet erre az “anomáliára”. Az előző két cikkemben nem linkeltem kiindulási alapot, mert úgy vettem, ezekről mind tudtok, de ez már nem egy média által felkapott hír – amin őszintén csodálkozom. Szóval itt a link: http://www.magyargarda.hu/node/2793, egyenesen a Magyar Gárda honlapjáról.

“A Magyar Gárda Wass Albert Zászlóalja honvédelmi, hagyományőrzés keretein belül megtartotta első lövészetét, melyet a közeljövőben magasabb, mesteribb szintre kívánunk emelni.” – ezzel a mondattal keződik a cikk, ami elég aggasztóan hangozhat. Ha a cikkbe beépített videót is megnézzük, még aggasztóbb a helyzet, katonai gyakorlóruhákban lövöldöznek agyaggalambra. Ez egy ártalmatlan és szép sport (legalábbis nekem tetszik), viszont elég aggasztó ebben a kontextusban olvasni mindezt. “Ha kell, életünk és vérünk árán is megvédjük a Nemzetünket – Hazánkat a támadó ellenségtől, kik nyíltan tankokkal, rakétákkal, vagy burkoltan, ami sokkal veszélyesebb, elferdített, hamisított történelemmel, magyar értékeink rombolásával, gazdaságunk széttiprásával maffiaszerűen, a média segítségével támadnak!” És ilyen eszmék mellett akarják bárki számára ingyen lehetővé tenni a lövöldözést és a küzdősportok oktatását. Egyébként ezen kívül berakták a focit is kis enyhítésnek, bár ha a mostani focit nézzük, durvább sport, mint a harcművészetek túlnyomó többsége… Elég csábító lehet ez különböző söpredékeknek, akik aztán részegen leamortizálják a kocsmát egy-egy kocsmai verekedés alkalmával.

Az aláírás egyébként vicces (Szebb Jövőt! / Müller Mihály Hannibal / Sajtó- és Informatikai Tiszt / Wass Albert Zászlóalj / Győr). Akaratlanul is beugrott a kép, ahogy Ján Slota tankos beszólására reagálva Müller Mihály Hannibal informatikai tiszt vezetésével elefánt hátán bemasíroznak Zsolnára a városháza elé (Slota Zsolna polgármestere), Hannibal hátán galamblövő puska, kiveszi a kardját a hüvelyéből, és felkilált az informatikai ezredének, hogy: “Kockák! Támadáááááás!”

Reklámok

Responses

  1. […] adózzon, és nem lesz miből nyugdíjat kapnia. Kezdhetünk spórolni. Nincs egy hónapja, hogy lenéztem a Gárdát, most viszont már lassan ott tartok, hogy belátom, igazuk van. Szerencsére még mindig vannak […]

  2. ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategória

%d blogger ezt kedveli: